Wat doet Sales United?

Sales United helpt bij het vinden van startende en ervaren sales professionals. Wij nemen u als klant een aantal tijdrovende processen uit handen, het vinden en selecteren van geschikte kandidaten en het begeleiden en opleiden van deze professionals gedurende hun startperiode.

Sales United is opgericht door Frank van Leer, een bevlogen internationaal opererend top trainer die meer dan 50.000 professionals heeft gecoacht en getraind. Al zijn expertise en ervaring wordt ingezet om de juiste mensen voor u te vinden en deze succesvol in te laten stromen in uw bedrijf!

  • Sales United verzorgt het hele selectie proces  op basis van no cure – no pay en stelt alleen kandidaten aan u voor die met goed gevolg een uniek assesment proces hebben doorlopen.
  • Nadat er een match is tussen u en een kandidaat, begint hij of zij eerst met een intensieve sales training om zich optimaal voor te bereiden op de nieuwe werkomgeving.
  • Na een maand proeftijd stellen we in overleg vast of de kandidaat bij u en uw organisatie past en wordt het sales training programma vervolgd. Mocht het in de praktijk niet werken tussen u en de kandidaat, dan zoeken we verder voor u.