Jouw mentor

Sales United is in 2017 opgericht door Frank van Leer, een bevlogen toptrainer en coach in hart en nieren. Al meer dan 25 jaar traint hij wereldwijd zowel CEO’s als ervaren en startende salesprofessionals van Fortune 500 bedrijven (zie voor meer informatie www.vanleerconsultancy.com). Hij kent de ups en downs van het verkoopvak en kan je helpen bij het voorkomen van veelgemaakte fouten. Iedereen die zijn seminars en trainingen bezoekt raakt geinspireerd en daar profiteren zowel de kandidaten als de opdrachtgevers van!

Frank werkt  met een enorme hoeveelheid aan bedrijven samen, van startups tot multinationals en heeft inmiddels persoonlijk meer dan 50.000 mensen getraind. Hierdoor kan hij intuitief inschatten waar jij wel of niet bij past en in welke branche je het meest tot je recht komt en succesvol kunt worden! Van zijn hand verschenen diverse veelverkochte boeken over verkopen. Onlangs verscheen zijn nieuwste boek “De Impact Factor” vol tips en adviezen hoe je elke presentatie kunt veranderen in een inspirerende ervaring!

De basis van elk verkoopsucces wordt gelegd door de inzichten en inzet van goed opgeleide professionals. Met het IMPACT programma wordt bij jou een fundament gelegd waar je de rest van je salescarriere op kunt voortbouwen. IMPACT is een  uitgekiend 7 staps opleidingsprogramma speciaal door Frank ontwikkeld voor Sales United. In 7 modules begeleidt hij je gedurende een jaar, of je nu net begonnen bent aan je carriere of al meerdere jaren ervaring hebt.

Frank van Leer

Het impact-programma

Dit programma is bedoeld om een sales professional stap voor stap in zijn carriere te begeleiden naar steeds complexere situaties.