Jouw coach

Sales United is in 2017 opgericht door Frank van Leer, een bevlogen toptrainer en coach in hart en nieren. Al meer dan 25 jaar traint hij wereldwijd zowel CEO’s als ervaren en startende salesprofessionals van Fortune 500 bedrijven (zie voor meer informatie www.vanleerconsultancy.com). Iedereen die zijn seminars bezoekt en trainingen volgt raakt geïnspireerd!

Frank werkt  met een enorme hoeveelheid aan bedrijven samen, van startups tot multinationals en heeft inmiddels persoonlijk meer dan 50.000 mensen getraind. Hierdoor kan hij intuïtief inschatten bij welke organisatie jij het beste tot je recht komt. Van zijn hand verschenen diverse veel verkochte boeken over verkopen. Onlangs verscheen zijn nieuwste boek “De Impact Factor” vol tips en adviezen hoe je elke presentatie kunt veranderen in een inspirerende ervaring!

De basis van elk verkoopsucces wordt gelegd door de inzichten en inzet van goed opgeleide professionals. Met het IMPACT programma wordt bij jou een fundament gelegd waar je de rest van je salescarriere op kunt voortbouwen. IMPACT is een uitgekiend 7 stappen opleidingsprogramma speciaal door Frank ontwikkeld voor Sales United. Alle geplaatste kandidaten worden gedurende een jaar begeleid.

Frank van Leer

Het impact-programma

Dit programma is bedoeld om een sales professional stap voor stap in zijn carriere te begeleiden naar steeds complexere situaties.