Ik zoek een sales professional

Meld uw vacature aan!

Bij het aanmelden van een openstaande sales vacature gaan wij na een intake gesprek voor u op zoek. Door onze uitgebreide database en groot netwerk zijn wij in de regel in staat om binnen twee weken een kandidaat aan u voor te stellen die aan uw profielschets voldoet.

Al onze sales professionals hebben bij Sales United een uitgebreid sales-assesment met diverse stappen doorlopen zodat de meest geschikte kandidaten overblijven.

Simpele spelregels:  MATCH – BOOTCAMP – START!

De procedure is simpel. Wij selecteren kandidaten voor u met het juiste profiel en stellen deze daarna aan u voor. Wij werken met een fixed fee op basis van no cure-no pay. Pas als u een kandidaat geschikt acht om voor u te komen werken brengen wij 50 % van de plaatsingsfee in rekening. Voordat de kandidaat bij u aan de slag gaat, volgt deze eerst het tweedaagse Sales United  Bootcamp. Tijdens dit bootcamp worden de deelnemers in twee dagen klaargestoomd voor de praktijk bij u.

Proeftijd: 1 maand

Na een proeftijd van een maand weet u als opdrachtgever in de regel of een kandidaat past bij uw organisatie. Als zowel u en de kandidaat met elkaar willen doorgaan,  brengen wij de tweede 50 % van de plaatsingsfee in rekening. De kandidaat gaat dan naar het vervolg van de bootcamptraining, Impact level 2.

Indien de kandidaat niet bevalt zoeken wij kosteloos een nieuwe salesprofessional voor u. Hier gaan we net zo lang mee door tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben. Pas als deze kandidaat de proeftijd heeft doorstaan brengen wij de tweede 50 % in rekening. Uw risico wordt op deze wijze geminimaliseerd!

Het IMPACT opleidingsprogramma

Speciaal voor Sales United heeft Frank van Leer het Impact Opleidingsprogramma ontwikkeld. Elke kandidaat die door ons bij u als opdrachtgever geplaatst wordt, doorloopt gedurende een jaar kosteloos dit zeer effectieve programma die elke sales professional naar een hoger niveau tilt.

Stuur uw gegevens via het formulier of neem voor een orienterend gesprek contact met ons op op 020-2213525.

Stuur uw vacature

Uw naam

Uw bedrijf/organisatie

Uw functie

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw vacature

Tekens over: 2000

Of upload uw vacature (.pdf of .docx, max. 1MB)