Ik zoek een sales professional

Meld uw vacature aan!

Bij het aanmelden van een openstaande sales vacature gaan wij na een intake gesprek voor u op zoek. Door onze uitgebreide database en ons grote netwerk zijn wij in de regel in staat om binnen twee weken een kandidaat aan u voor te stellen die aan uw profielschets voldoet.

Alle sales professionals hebben bij Sales United een uitgebreid salesassesment met diverse stappen doorlopen, zodat de meest geschikte kandidaten overblijven.

De procedure is simpel. Wij selecteren kandidaten voor u met het juiste profiel en stellen deze daarna aan u voor. Wij werken met een fixed fee op basis van no cure-no pay. Pas als u een kandidaat geschikt acht om voor u te komen werken brengen wij de helft van de plaatsingsfee in rekening. Voordat de kandidaat bij u aan de slag gaat, volgt deze eerst een sales training. Tijdens deze training worden de kandidaten voorbereid op hun nieuwe werkomgeving.

Na een proeftijd van een maand weet u als opdrachtgever in de regel of een kandidaat past bij uw organisatie. Als zowel u en de kandidaat met elkaar willen doorgaan,  brengen wij het restant van de plaatsingsfee in rekening. De kandidaat gaat dan naar het vervolg van de sales training.

Mocht het in de praktijk toch niet werken tussen u en een kandidaat, zoeken wij verder voor u. Hier gaan we net zo lang mee door tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Stuur uw gegevens via het formulier of neem voor een oriënterend gesprek contact met ons op op 020-2213525.

Stuur uw vacature

Uw naam

Uw bedrijf/organisatie

Uw functie

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw vacature

Tekens over: 2000

Of upload uw vacature (.pdf of .docx, max. 1MB)