Ik zoek een salestalent

Werving en selectie

U heeft een openstaande sales vacature? Sales United zoekt een kandidaat voor u. Na een intake gesprek gaan wij voor u op zoek. Door onze veelvuldige contacten met hogescholen, universiteiten en een uitgebreide database zijn wij in de regel in staat om binnen een week een kandidaat te vinden die bij u past.

Al onze sales professionals hebben bij Sales United een uitgebreid sales-assesment met diverse stappen doorlopen zodat alleen maar goede kandidaten overblijven.

Simpele spelregels:  MATCH – BOOTCAMP – START!

De procedure is simpel. Wij selecteren kandidaten voor u met het juiste profiel en stellen deze daarna aan u voor. Dit doen wij op basis van no cure-no pay.  Wij werken met een fixed fee. Voor ons maakt het niet uit wat het salarisniveau is, wij werken niet op basis van een percentage van een bruto loon. Wij besteden op elk niveau en aan elke kandidaat evenveel tijd, of het nu om starters of ervaren sales professionals gaat. Pas als u een kandidaat geschikt acht om voor u te komen werken brengen wij 50 % van de plaatsingsfee in rekening. Voordat de kandidaat bij u aan de slag gaat, volgt deze eerst het tweedaagse Sales United  Bootcamp. Tijdens dit bootcamp worden de deelnemers in twee dagen klaargestoomd voor de praktijk bij u.

Proeftijd: 1 maand

Na een proeftijd van een maand weet u als opdrachtgever in de regel of een kandidaat past bij uw organisatie. Als zowel u en de kandidaat met elkaar willen doorgaan,  brengen wij de tweede 50 % van de plaatsingsfee in rekening. De kandidaat gaat dan naar het vervolg van de bootcamptraining, Impact level 2.

Indien de kandidaat niet bevalt zoeken wij kosteloos een nieuwe salesprofessional voor u. Hier gaan we net zo lang mee door tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben. Pas als deze kandidaat de proeftijd heeft doorstaan brengen wij de tweede 50 % in rekening. Uw risico wordt op deze wijze geminimaliseerd!

Het IMPACT opleidingsprogramma

Speciaal voor Sales United heeft Frank van Leer het Impact Opleidingsprogramma ontwikkeld. Elke kandidaat die door ons bij u als opdrachtgever geplaatst wordt, doorloopt gedurende een jaar kosteloos dit zeer effectieve programma die elke sales professional naar een hoger niveau tilt.

Detacheren

Veel bedrijven geven de voorkeur aan samenwerken op basis van detachering. Ook dit kan bij Sales United, u betaalt dan geen plaatsingsfee maar sluit een contract voor in eerste instantie 6 maanden of langer. Ook deze kandidaat begint met het Sales United Bootcamp en na een met goed gevolg doorlopen  proeftijd van een maand kan hij/zij door naar het vervolg, Bootcamp Impact level 2. Hierna doorlopen alle kandidaten gedurende een jaar het Impact Opleidingsprogramma, dat ervoor zorgt dat de bij u geplaatste professional zich snel ontwikkelt in zijn vakgebied. Een kandidaat mag na een contractperiode van minimaal 6 maanden indien gewenst altijd kosteloos overgaan naar een contract met u.

Stuur uw gegevens via het formulier of neem voor een orienterend gesprek contact met ons op op 020-2213525.

Stuur uw vacature

Uw naam

Uw bedrijf/organisatie

Uw functie

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw vacature

Tekens over: 2000

Of upload uw vacature (.pdf of .docx, max. 1MB)