Werving en selectie of detacheren

Voor elke organisatie geldt dat hoe meer zij zich richt op haar core processen, hoe beter zij functioneert. Het aannemen van mensen is voor bijna geen enkel bedrijf een kernproces, terwijl mensen wel de basis vormen van een organisatie. Het vinden en selecteren van mensen is een tijdrovend en lastig proces. Geen mens is hetzelfde. Niet iedereen past onder hetzelfde dak. De kunst zit hem in het vinden van de juiste combinaties van potentie enerzijds en functies anderzijds.

Sales United heeft van het vinden van de juiste mensen haar taak gemaakt. Maar wel met maar één focus: Sales Professionals. Juist in die niche zit onze toegevoegde waarde. Want sales professionals kunnen één ding in de regel heel goed: zichzelf verkopen. Hoe voorkom je dat je iemand aanneemt die ondanks een overtuigende introductie later toch tegen blijkt te vallen?

Sales United is opgericht door Frank van Leer die dagelijks omringd wordt door sales professionals en met zijn ervaring met recht een ervaringsdeskundige genoemd kan worden. Zijn denk- en werkmethodiek is te vinden in alle geledingen van ons bedrijf. Daar profiteren zowel de saleskandidaten als de opdrachtgevers van!

1. SALES UNITED WERVING EN SELECTIE

Het vinden van de juiste kandidaat lijkt soms op het zoeken naar een speld in een hooiberg terwijl je niet zeker weet of die speld daar eigenlijk wel ligt. Sales United is een organisatie die juist door haar speciale IMPACT opleidingsprogramma een aantrekkelijke plek is voor sales profesionals. Duizenden salesprofessionals weten in Nederland wie Frank van Leer is. Die bekendheid is een voordeel van Sales United waar u van kunt profiteren.
Als u kenbaar maakt wat voor persoon u zoekt gaan wij aan de slag om de kandidaat te vinden die het beste bij uw organisatie past. De kandidaat wordt na een uit meerdere stappen bestaand selectieproces aan u voorgesteld. Na een match en voorafgaand aan de startdatum van indiensttreding volgt de kandidaat eerst het tweedaagse bootcamp. Na een maand proeftijd en bij gebleken geschiktheid vervolgt de kandidaat het bootcamp met een terugkomdag. Mocht na een maand blijken dat de kandidaat toch geen match is, zoeken wij een andere kandidaat voor u. Hier gaan we net zo lang mee door tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het unieke aan Sales United is dat elke via ons geplaatste kandidaat gedurende een jaar kosteloos het modulaire opleidingsprogramma mag volgen!

De voordelen voor u op een rij:

 • We werken op basis van no cure-no pay met een fixed fee
 • Sales United heeft uitgebreide ervaring met werven en selecteren van sales professionals
 • Wij nemen de hele procedure uit handen voor u
 • Screening van kandidaten tot en met referentie check
 • Als een kandidaat niet door zijn proeftijd heenkomt, zoekt Sales United kosteloos een vervanger
 • Elke kandidaat wordt gedurende een jaar lang kosteloos getraind door een van de beste trainers van Nederland met een ijzersterke reputatie

2. SALES UNITED DETACHERING

Veel organisaties willen flexibel zijn met het aannemen van personeel en kiezen daarom voor detachering. Als u kiest voor Sales United Detachering staat de werknemer bij ons op de payrol voor een periode van minimaal een half jaar. U mag na een periode van een half jaar detacheren een sales professional altijd kosteloos overnemen.

Omdat wij werken met ABU cao’s kunt u indien gewenst maximaal 5 en 1/2 jaar een sales professional via Sales United voor u laten werken zonder hem of haar een vaste aanstelling te hoeven aanbieden.  In een gemiddelde business to business omgeving heeft een account manager minimaal 6 maanden nodig om een sales traject uit het niets op te bouwen en eerste verkoopresultaten te boeken. Netwerken, offertes maken, klanten en prospects bezoeken, vertrouwen winnen van klanten, het kost allemaal tijd. Maar binnen een jaar moet elke sales in staat zijn minimaal zijn eigen kosten en een ruime marge terug te verdienen.

De voordelen van detachering voor u op een rij:

 • Het IMPACT opleidingsprogramma duurt een jaar, u en uw kandidaat profiteren hiervan
 • U heeft geen extra werving en selectie kosten
 • Ziekte risico’s en andere werkgeversverplichtingen zijn voor ons
 • Grote mate van flexibiliteit
 • U ontvangt alleen een factuur over daadwerkelijk gewerkte uren