ons werving en selectie proces

Voor elke organisatie geldt dat hoe meer zij zich richt op haar core processen, hoe beter zij functioneert. Het aannemen van mensen is voor bijna geen enkel bedrijf een kernproces, terwijl mensen wel de basis vormen van een organisatie. Het vinden en selecteren van mensen is een tijdrovend en lastig proces. Geen mens is hetzelfde. Niet iedereen past onder hetzelfde dak. De kunst zit hem in het vinden van de juiste combinaties van potentie enerzijds en functies anderzijds.

Sales United heeft van het vinden van de juiste mensen haar taak gemaakt. Maar wel met maar één focus; Sales Professionals. Juist in die niche zit onze toegevoegde waarde.

Sales United is opgericht door Frank van Leer die dagelijks omringd wordt door sales professionals en met zijn ervaring met recht een ervaringsdeskundige genoemd kan worden. Zijn denk- en werkmethodiek is te vinden in alle geledingen van ons bedrijf. Daar profiteren zowel de saleskandidaten als de opdrachtgevers van!

Het vinden van de juiste kandidaat lijkt soms op het zoeken naar een speld in een hooiberg terwijl je niet zeker weet of die speld daar eigenlijk wel ligt. Sales United is een organisatie die juist door haar speciale IMPACT opleidingsprogramma een aantrekkelijke plek is voor sales profesionals. Duizenden salesprofessionals weten in Nederland wie Frank van Leer is. Die bekendheid is een voordeel van Sales United waar u van kunt profiteren.
Als u kenbaar maakt wat voor persoon u zoekt gaan wij aan de slag om de kandidaat te vinden die het beste bij uw organisatie past. De kandidaat wordt na een uit meerdere stappen bestaand selectieproces aan u voorgesteld. Na een match en voorafgaand aan de startdatum van indiensttreding volgt de kandidaat eerst het tweedaagse bootcamp. Na een maand proeftijd en bij gebleken geschiktheid vervolgt de kandidaat het bootcamp met een terugkomdag. Mocht na een maand blijken dat de kandidaat toch geen match is, zoeken wij een andere kandidaat voor u. Hier gaan we net zo lang mee door tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het unieke aan Sales United is dat elke via ons geplaatste kandidaat gedurende een jaar kosteloos het modulaire opleidingsprogramma mag volgen!

De voordelen voor u op een rij:

  • We werken op basis van no cure-no pay met een fixed fee
  • Sales United heeft uitgebreide ervaring met werven en selecteren van sales professionals
  • Wij nemen de hele procedure uit handen voor u
  • Screening van kandidaten tot en met referentie check
  • Als een kandidaat niet door zijn proeftijd heen komt, zoekt Sales United zonder extra kosten een vervanger
  • Elke kandidaat wordt gedurende een jaar lang kosteloos getraind door een van de beste trainers van Nederland met een ijzersterke reputatie