Leren van de beste

JOUW JAAR BIJ SALES UNITED KON WEL EENS HET BELANGRIJKSTE JAAR VAN JE TOEKOMSTIGE CARRIÈRE WORDEN!

Frank van Leer

Je bent afgestudeerd, of je staat op het punt om dat te gaan doen. Of je bent een ervaren salesprofessional, op zoek naar een nieuwe uitdaging en je wil jezelf nog verder ontwikkelen. Wat wordt je next step? Meedoen in een veelbelovende startup? Voor jezelf beginnen? De allerbeste worden in het salesvak? Wat je ook gaat doen, waar je ook staat in je carriëre, je zult altijd jezelf en je ideeën moeten verkopen!

De wijze waarop jij anderen weet te enthousiasmeren om iets voor jou of met jou te gaan doen zal in grote mate bepalen hoe succesvol je wordt! Iemand die jou als geen ander kan bijbrengen hoe je jezelf en je ideeen moet verkopen, is Frank van Leer. Of het een eerste sollicitatie gesprek is of een presentatie op boardroom niveau. Voor meer informatie over jouw mentor kun je ook kijken op www.vanleerconsultancy.com.

Frank heeft in zijn loopbaan veel mensen geholpen om op beslissende momenten in hun carrière een belangrijke presentatie net even anders te doen waardoor hun impact zichtbaar omhoog ging en zij in aanmerking kwamen voor die positie die zij op dat moment ambieerden! Als zelfs een CEO van een bedrijf daarvan kan profiteren kun je je voorstellen wat voor impact dit kan hebben op jouw carrière!

Om te zorgen dat veel mensen kunnen profiteren van zijn ervaring heeft Frank Sales United opgericht. Het Impact Opleidingsprogramma zorgt ervoor dat wat hij in 25 jaar ervaring heeft opgestoken jij in 1 jaar tot je kan nemen, zowel als geestelijke bagage als in vaardigheden.

Gedurende je hele carriëre is vooral je ontwikkeling het belangrijkst. Sales United heeft zich tot doel gesteld sales professionals hierbij te helpen. Lijkt het je wat? Meld je aan en stuur ons je CV en we gaan meteen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Het impact-programma

Dit programma is bedoeld om een sales professional stap voor stap in zijn carriere te begeleiden naar steeds complexere situaties.